Karriere- & organisation

Er du åben for nye muligheder, sidder i en uopsagt stilling og opfatter dig selv som en rigtig attraktiv kandidat på markedet – men mangler måske en fortrolig, og diskret partner til at facilitere dit næste karrierejob ? Så er Arnvind Management den helt rigtige relation – send dit CV i fortrolighed her Attractive Profiles, og lad os starte dialogen op sammen !

Organisation

Når en succesfuld strategi skal implementeres må organisationen afstemmes for at opnå den ønskede effekt. Her er assessments en helt vital aktivitet.

Arnvind Management anvender her markedets videnskabeligt bedste og mest valide værktøjer til de to hovedområder:

  • Udviklings-assessment udføres for at identificere udviklings-gap’s og styrker, som grundlag for en udviklingsplan
  • Stillings-assessment udføres for at verificere at organisationen har de rigtige kompetencer i forhold til strategien.

Arnvind Management har succesfuld erfaring med disse assessments fra nogle af Danmarks allerstørste virksomheder – hvilket også garanterer en kvalitet helt i top.

Business Coaching

Nutidens hastige strategiske og organisationsmæssige forandringer, udfordrer den enkeltes tilpasningsevne til nye roller, situationer, og forandringsprocesser. Det kan f.eks. være i forbindelse med en reorganisering, et nyt job, en ny rolle eller det kan være i forbindelse med afgang (outplacement). Med udgangspunkt i markedets state-of-the-art assessments kan Arnvind Management hjælpe med at øge selvindsigten, og identificere styrker samt de vigtige udviklingsmæssige GAP’s  i den givne udfordring. Vi hjælper via en handlingsplan med at frigøre de store ressourcer, der ligger i alle mennesker, og fokuserer dem, hvor de gør størst mulig nytte. I kraft af vores stærke headhunting aktiviteter, kan vi gøre dette med større indsigt, og effekt end mange andre aktører i markedet. Vi bringer elementer af Hunting Mindset Metoden i spil, når relevant – en helt unik, anvendelse af naturen til at opnå et produktivt mindset.